μανιφέστο το δίκτυο το κοινό διαφήμιση συνεργασίες επικοινωνία


Εδώ και αρκετά χρόνια, η λέξη «αθλητισμός» στην πλειοψηφία των πολιτών παρέπεμπε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ο επιτυχημένος αθλητής ήταν ο πλούσιος και διάσημος αθλητής. Με βάση αυτό το καθεστώς, η αθλητική ενημέρωση σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και έντυπα μέσα είχε σαν βασικό άξονα τα δύο αυτά αθλήματα, και ελάχιστες ήταν οι αναφορές στα υπόλοιπα αθλήματα.

Συνέπεια της ποδοσφαιροκρατούμενης αθλητικής ενημέρωσης, που ακόμα και σήμερα είναι ολοφάνερη, είναι η απουσία τόσο διαύλων πλήρους ενημέρωσης για κάποια σημαντικά αθλήματα, όσο και ανθρώπων που γνωρίζουν σε βάθος τα αθλήματα αυτά και προσφέρουν τις γνώσεις τους για την ενημέρωση του κοινού.

Το SportsWeb.gr, έρχεται να δώσει ένα τέλος σε αυτό το καθεστώς. Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και την τελευταία λέξη στις τεχνολογίες του, δημιουργεί web sites με εξειδικευμένη αθλητική ενημέρωση για συγκεκριμένα αθλήματα. Με ανθρώπους που κατέχουν σε βάθος το άθλημα που πραγματεύεται το κάθε web site, παρέχεται πλέον στο κοινό μία πλήρης ενημέρωση, με ειδήσεις, άρθρα, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, ηλεκτρονικές κοινότητες κ.α.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αθλήματα που ποτέ δεν είχαν δυνατότητα προβολής στο κοινό, αθλητές που διέπρεπαν και ποτέ κανείς δεν μάθαινε για αυτούς, γεγονότα που συνέβαιναν και για τους περισσότερους ήταν άγνωστη η ύπαρξή τους, τώρα έχουν βρει στέγη στο SportsWeb.gr και προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το κοινό μπορεί και καταθέτει ελεύθερα τις απόψεις του για τα δρώμενα του χώρου, και έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ενημέρωση γίνεται αμφίδρομη.

Οι αθλητές ενημερώνονται για τους επερχόμενους αγώνες, καθώς και για τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν.

Οι προπονητές καθώς και οι ανεξάρτητοι αθλητές μπορούν να συμβουλευτούν έγκυρα και επιστημονικά άρθρα για το άθλημά τους.

Τακτικά κάνουμε αναβαθμίσεις στις τεχνολογίες μας και εφοδιάζουμε τα web sites μας με ακόμα περισσότερες δυνατότητες, παρέχοντας στο κοινό μας ακόμα καλύτερη ποιότητα ενημέρωσης.

Εάν μέχρι τώρα παρακολουθούσατε την «Αθλητική Κυριακή» για να δείτε πιθανόν δύο-τρία λεπτά ενημέρωσης από το αγαπημένο σας άθλημα, τώρα όλα έχουν αλλάξει. Όραμά μας να δώσουμε στέγη σε όλα τα αθλήματα που δεν έχουν ενημέρωση.

SportsWeb.gr ….. με σήμα τη μέλισσα!!