μανιφέστο το δίκτυο το κοινό διαφήμιση συνεργασίες επικοινωνία


Το SportsWeb.gr αποτελείται από έναν αριθμό web sites που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένα αθλήματα. Πίσω από κάθε web site δουλεύουν για αυτό άνθρωποι του χώρου, συνήθως αθλητές, με βαθιές γνώσεις του αθλήματος, και ενεργά μέλη στις δραστηριότητες του εκάστοτε αθλητικού χώρου.

RunningNews.gr
http://www.runningnews.gr

Το RunningNews.gr αποτελεί αυτή τη στιγμή το σημείο αναφοράς για όλος τους Έλληνες δρομείς, αφού η ενημέρωση που παρέχει ξεπερνάει κάθε προσδοκία, με καθημερινές ανταποκρίσεις από ελληνικά και ξένα γεγονότα, πολύ αναλυτικά αφιερώματα, προκηρύξεις, αποτελέσματα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με ένα πολύ ενεργό forum όπου οι αθλητές καθημερινά ανταλάσσουν απόψεις.


Fitness Pulse
http://www.fitnesspulse.gr

Το νεότερο και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο μέλος του δικτύου μας. Fitnesspulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle. Ότι χρειάζεται ο μέσος άνθρωπος για να ασχοληθεί με τη γυμναστική και να έχει μια ποιοτική ζωή. 



CyclingNews.gr

http://www.cyclingnews.gr

To CyclingNews.gr ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για την ποδηλασία, και κατάφερε να θέσει νέες βάσεις στις σχέσεις του ποδηλατικού κοινού, αφού πλέον υπήρχε πανελλαδική ενημέρωση για τα ποδηλατικά δρώμενα, οι επισκέπτες κατέθεταν το σκεπτικό τους για κάθε είδηση, και πλέον το άθλημα απέκτησε εξωστρέφεια. Επίσης, αποτελεί το κύριο μέσο ενημέρωσης για τους αγώνες που πρόκειται να διοργανωθούν, και έχει συμβάλλει στην αύξηση των συμμετοχών σε κάθε αγώνα που ανακοινώνεται.



trinews.gr
http://www.trinews.gr

Το παλαιότερο μέλος του SportsWeb.gr, το οποίο ασχολείται με το νεότερο των ολυμπιακών αθλημάτων, το τρίαθλο. Το trinews.gr πρόσφατα αναβαθμίστηκε, αφήνοντας πίσω χιλιάδες ειδήσεων και αγώνων, με στόχο να ξεκινήσει από την αρχή την προβολή του αθλήματος, κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών. Ακόμα και το τρίαθλο, ένα πολύ δημοφιλές άθλημα στο εξωτερικό αλλά άγνωστο στην Ελλάδα, βρήκε στέγη στο SportsWeb.gr




Coaching Services krommidas
http://www.coachingservices.gr

Αθλητική ενημέρωση δεν σημαίνει μόνο ειδήσεις. Ο Βασίλης Κρομμύδας, ο κορυφαίος έλληνας των multi sport με συμμετοχή σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες, παρέχει προπονητικές υπηρεσίες μέσα από το site του, όπου επίσης απαντάει σε πολλά μικρά ερωτήματα των επισκεπτών του. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πολλά χρήσιμα αθλητικά άρθρα, τα οποία παρέχει σε όλα τα site του SportsWeb.gr