μανιφέστο το δίκτυο το κοινό διαφήμιση συνεργασίες επικοινωνία


Το κοινό των αθλητικών web site του SportsWeb.gr αποτελείται κυρίως από άτομα συμμετέχουν ενεργά στα αθλητικά δρώμενα, είτε σαν αθλητές, είτε σαν προπονητές ή παράγοντες. Επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών μας είναι άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν για πρώτη φορά με το εκάστοτε άθλημα, και σε εμάς βρίσκουν μία πληθώρα αρθρογραφίας που τους βοηθάει στο πρώτο τους ξεκίνημα.

Η επισκεψιμότητα των Web Site μας αυξάνεται κάθε εβδομάδα, και ανάλογα με το site, κυμαίνεται από 3.000 μέχρι πάνω από 30.000 επισκέψεις το μήνα.

Μπορείτε να δείτε την επισκεψιμότητα των web site μας μέσω της αξιόπιστης υπηρεσίας Google Analytics μπαίνοντας στη διεύθυνση http:///www.google.gr/analytics, και χρησιμοποιώντας σαν όνομα χρήστη (διεύθυνση e-mail) guest@sportsweb.gr και κωδικό sportsweb

Τα site μας εμφανίζονται πρώτα στις μηχανές αναζήτησης όταν κάποιος κάνει αναζήτηση σε βασικές λέξεις κλειδιά, όπως «τρέξιμο», «ποδηλασία», «τρίαθλο», «προπόνηση» κλπ.

Είμαστε καταχωρημένοι σε όλες τις μεγάλες διεθνείς αθλητικές λίστες του διαδικτύου, ενώ μας προτείνουν όλα τα αξιόπιστα web site που ανήκουν σε ιδιώτες, επαγγελματίες ή δημόσιους φορείς.

Απόδειξη της ισχυρής μας παρουσίας στον αθλητικό χώρο, τα ίδια τα λόγια των επισκεπτών μας, οι οποίοι μας δίνουν τακτικά συγχαρητήρια και μας ευχαριστούν για την πληρότητα της ενημέρωσης που τους προσφέρουμε.

Τέλος, η αποδοχή που τυγχάνουν τα site μας αποδεικνύεται από τις συνεργασίες με φορείς όπως Ομοσπονδίες και Δήμοι, όπου αναλαμβάνουμε πολλές φορές αποκλειστικοί χορηγοί επικοινωνίας των αθλητικών τους γεγονότων.