μανιφέστο το δίκτυο το κοινό διαφήμιση συνεργασίες επικοινωνία


To SportsWeb.gr είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, αφού αυτή είναι και η λογική της ύπαρξής του.

Μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στην αθλητική ενημέρωση, είτε προσφέροντας υλικό (ενημέρωση, αρθρογραφία, φωτογραφίες κλπ) σε ένα από τα υπάρχοντα site του δικτύου, είτε αναλαμβάνοντας να «τρέξετε» ένα νέο site που εξειδικεύεται σε κάποιο άθλημα που αυτή τη στιγμή δεν στηρίζεται από το SportsWeb.gr

Στην περίπτωση που προτίθεστε να αναλάβετε τη διαχείριση ενός νέου site για ένα άθλημα που αυτή τη στιγμή δεν περιλαμβάνεται στο SportsWeb.gr και το οποίο θεωρείτε ότι μπορείτε να στηρίξετε ενημερωτικά με τις γνώσεις σας και τις διασυνδέσεις σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@sportsweb.gr. Το SportsWeb.gr σας παρέχει όλη την τεχνική υποδομή και στήριξη που θα χρειαστείτε, χωρίς να σας στοιχίσει ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα, τα κέρδη από πιθανές διαφημίσεις που θα καταχωρηθούν στο site σας, είναι δικά σας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι το κυνήγι της πληροφορίας και η προβολή του αθλήματος.

Το SportsWeb.gr αναζητά συνεργάτες τόσο σε θέματα διαχείρισης νέων site, όσο σε στήριξη των ήδη υπαρχόντων. Το ζητούμενό μας είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αθλητισμό, οπότε εάν έχετε κάποια καλή ιδέα που θα ενδιέφερε το αθλητικό κοινό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να την συμπεριλάβουμε στο SportsWeb.gr.